side_banner

nyheter

God midthøstfestival

God midthøstfestival

 

Etter nesten en måned høy temperatur, blir været endelig kjølig med svak vind som jevner ut våre oppvarmede sykepleiere.Det er hyggelig og behagelig for arbeidsfolket, de gamle og barn og studenter.Vi blir mer omsorg for å leve og elske det vi har.

 

På denne tiden midthøstfestivalen takker vi for våre kunders støtte i disse årene.Vi ønsker at du går bra og har en vellykket og lys fremtid.

Vi vil fortsette å gjøre vårt beste for å støtte deg i entenplastgjenvinningsfelteteller jo lengerplastekstruderingsfelt, ellerbatteriresirkuleringssystem.

 

For plastresirkuleringsfeltet har vi nylig jobbet med GreenMax og laget et vaskemiddel for EPS-engangsmatboksene for dem.Du kan sjekke videoene her:https://youtu.be/hURwp-4tC7g 

 

Det er med båndtransportør, knuser, flytende vask, varmvask, avvanningsmaskin, rørvarmetørker og smeltemaskin etc. Bortsett fra det har vi også ekstruderens pelletiseringssystem som kan brukes til EPS- og EPE-resirkulering.Detaljer du kan sjekke nedenforML type ekstruder pelletiseringsmaskin.

 

Det er med båndtransportør, kutterkomprimator, god vakuumavgassing, hydraulisk silskifter, vanningpelletisering, vibrasjonsavvanning og tørketrommelblåser og vindoverføring og silo.

 

Etablert i 2006, laget vi mange prosjekter fra hele verden.Basert på kundenes krav og vår erfaring og forbedrede teknologi vil vi tilby valuta for pengene konsultasjon og maskin og service for deg.Hvis du har spørsmål, kan du gjerne kontakte oss.

 

CHENGDU PURUI POLYMER ENGINEERING CO., LTD

SALGSLEDER: AILEEN

CONTACT EMAIL: aileen.he@puruien.com

MOBIL: 0086 15602292676 (WHATSAPP OG WECHAT)

 


Innleggstid: 09-09-2022